Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti
Naslov originala
L'enciclopedia della cucina italiana
Prevod
Anipasti
Urednik
Andrea Elli, Ivana Galić Laslavić
Ilustracije
Ado Mascheroni, Laura Cavalieri, Maristella Mussini
Naslovnica
Roberto Besana
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
442
Izdavač
Europapress holding, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53674-886-0

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,96
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,38 - 5,62
Njemačko - hrvatski rječnik

Njemačko - hrvatski rječnik

Ariana Jurković
Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
10,42
Pravopisni rječnik: Normativni priručnik hrvatskog pravopisa

Pravopisni rječnik: Normativni priručnik hrvatskog pravopisa

Jutarnji list.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,99
Easy reading III : Short Stories by American Authors - laki engleski tekstovi s komentarima

Easy reading III : Short Stories by American Authors - laki engleski tekstovi s komentarima

Anka Angli Radovani, Jolanda Brihta
Školska knjiga, 1958.
Engleski. Latinica. Broširano.
1,99