Knjiga je namenjena studentima, tehnolozima, nutricionistima i svima koji su uključeni u ribarstvo i prehrambenu industriju.
Knjiga „Higijena i tehnologija prerade morske ribe“ Božidara Šoše, objavljena 1989. godine, predstavlja stručno i sveobuhvatno delo iz oblasti prehrambene tehnologije, sa akcentom na higijenske standarde i tehnološke procese u industriji prerade morske ribe.
Interessieren Sie sich für ein anderes Buch? Sie können das Angebot über unsere Suchmaschine suchen und finden oder Bücher nach Kategorien durchsuchen.
Knjiga je moderno dizajniran priručnik vrhunskog francuskog izdavača Larousse. Za razliku od drugih priručnika na našem tržištu namenjenih mladim roditeljima, ova knjiga je savetnik od začeća do početka adolescencije njihovog deteta.
Pubertet se pojavi iznenada i poslije njega više ništa nije isto. Tijelo se mijenja, a u glavi prava ludnica. Odrasli, prijateljice, a što je najgore ni dječaci, uopće te ne razumiju. Jednostavno, nisi više sigurna razumiješ li uopće i sebe samu.
Mozaik knjiga, 2000.
Kroatisch. Latein Schrift. Taschenbuch.
2,95 - 2,96 €
Psihoterapija i samopomoć • Priručnici i vodiči • Zdrava ishrana
A member of the International Academy of Preventive Medicine and an excellent diagnostician interested in the treatment of diseases in psychiatry, William Vayda, is the founder of orthomolecular medicine and the author of a book that talks about the impac