Veliki Pellaprat

Veliki Pellaprat

Henri-Paul Pellaprat

Prvi kuhar svijeta Pellaprat. Moderna francuska i međunarodna umjetnost kuhanja.

Prvi kuhar svijeta Pellaprat predstavlja modernu francusku i međunarodnu umjetnost kuhanja. U knjizi se nalazi sve što trebate znati iz područja gastronomije: teško pitanje sastavljanja menija, serviranje vina, cvjetni ukras, pića, posluživanje kod stola i pribor potreban pri uređenju kuhinje.

Naslov izvornika
L' art culinaire moderne
Prijevod
Vlatko Šarić
Dimenzije
27 x 18,5 cm
Broj strana
748
Nakladnik
Otokar Keršovani, Rijeka, 1969.
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Hrvatski.

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Suvremena prehrana i kuhanje

Suvremena prehrana i kuhanje

Mira Vučetić
Nakladni zavod Matice hrvatske, 1964.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,74
Recepti iz Vegetine kuhinje

Recepti iz Vegetine kuhinje

Ivanka Biluš, Cirila Rode, Božica Brkan

The book leads straight into your kitchen in a very interesting, unusual and fresh way with smells, colors and tastes.

Alfa, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,42 - 8,24
Recepti za male gurmane (bebivita)

Recepti za male gurmane (bebivita)

After 5, 6, 7, 8, 9, 10 and 12 months the first steps into the world of solid food are a big unknown for the child and his parents.

Vivera d.o.o..
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
2,64
Makrobiotički kuvar

Makrobiotički kuvar

Wendy Esko

It is strange that the most important things in our life are often so obvious that we are not aware of their occurrence at all or barely notice them. Such is the case with our daily activities of cooking and eating.

Nolit, 1987.
Srpski. Latinica. Broširano.
4,46
Talijanska kuharica

Talijanska kuharica

A new cookbook with many excellent recipes of famous dishes from all regions of Italy. A detailed and comprehensible description of the preparation and color photos will certainly be a great help to you when trying Italian food yourself.

Knjigotisak d. o. o..
Hrvatski. Latinica. Broširano.
1,98
Velika kuharica: Meso

Velika kuharica: Meso

Cornelia Adam, Elke Alsen, Marey Kurz, Brigitta Stuber, Annette Wolter

Meat from the pan, pot and roasting pan. Delicious hot and cold meat dishes for all occasions - from simple to festive.

Naklada C, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
18,52 - 18,56