Pizze

Pizze

Vincenzo Buonassisi

Toliko je mnogo razloga zašto pravljenje pizze kod kuće ima smisla, čak i ako se u vašoj četvrti nalazi pizzerija ili restoran brze hrane koji nudi dostavu pizze. Pravljenje pizze iznenađujuće je jednostavno i zabavno.

  • Planetarna popularnost pizze
  • Kako se priprema pizza
  • Pizze, lepinje, calzoni
  • Pogače, rustikalne torte i uštipci
  • Ostali recepti s raznih strana svijeta
  • Popis recepata

Naslov izvornika
Il libro della pizza
Prijevod
Nives Opačić
Urednik
Jagoda Zelić Rukavina, Bruno Ameri
Dimenzije
27 x 21,5 cm
Broj strana
183
Nakladnik
Centar za informacije i publicitet (CIP), Zagreb, 1987.
 
Tiraž: 20.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
8-67-125023-7

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Dr. Oetker : Kolači u slici i riječi

Dr. Oetker : Kolači u slici i riječi

Najbolji recepti za kolače, provjereno u Podravci.

Mladinska knjiga, 1992.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,54
Jedimo zdravo – pravilnom prehranom do zdravlja

Jedimo zdravo – pravilnom prehranom do zdravlja

Rodney M. Friedman, Kate Slate, Maureen Muhlern-White, Patricia Kaupas, Sandra Rose Gluck, James ...

Jeste li znali da riblje ulje uspješno liječi depresiju? Da vam zeleni čaj može pomoći u obrani od karcinoma? A da je orašasto voće iznimno dobro za vaše srce? Može li išta biti bolje od toga da vam svakodnevna prehrana čuva zdravlje?!

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
17,32
Njegovo veličanstvo… Sir

Njegovo veličanstvo… Sir

Elena Wolsperger
Dukat mliječna industrija d.d, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,88
Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Montignac za Hrvate: recepti i jelovnici

Michel Montignac

Veliki uspjeh prve knjige recepata potaknuo je Michela Montignaca, autora popularnog priručnika za pravilnu prehranu Jedem, dakle mršavim, da za hrvatske čitatelje napiše drugu knjigu recepata prilagođenu hrvatskim tradicionalnim prehrambenim navikama.

Naklada Zadro, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
13,65
Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Hladna jela (Velika kuharica)

Hladna jela (Velika kuharica)

Christian Teubner, Annette Wolter
Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98