
Pizze
Toliko je mnogo razloga zašto pravljenje pizze kod kuće ima smisla, čak i ako se u vašoj četvrti nalazi pizzerija ili restoran brze hrane koji nudi dostavu pizze. Pravljenje pizze iznenađujuće je jednostavno i zabavno.
- Planetarna popularnost pizze
- Kako se priprema pizza
- Pizze, lepinje, calzoni
- Pogače, rustikalne torte i uštipci
- Ostali recepti s raznih strana svijeta
- Popis recepata
Naslov izvornika
Il libro della pizza
Prijevod
Nives Opačić
Urednik
Jagoda Zelić Rukavina, Bruno Ameri
Dimenzije
27 x 21,5 cm
Broj strana
183
Nakladnik
Centar za informacije i publicitet (CIP), Zagreb, 1987.
Tiraž: 20.000 primjeraka
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
8-67-125023-7
Nema primjeraka u ponudi
Poslednji primjerak je nedavno prodan.





