Velika kuharica

Velika kuharica

Hrana, koju svakodnevno konzumiramo, služi ne samo da utolimo glad ili zadovoljimo jezik. Od samog početka svog postojanja čovječanstvo koristi hranu kao lijek.

Mnogi drevni spisi govore o tome da odabir, priprema i kombiniranje namirnica direktno utječe na naše zdravlje. Ova kuharica mnoštvo zdravih recepata na preko 550 stranica.

Prijevod
Nevenka Videk
Urednik
Bože Čović
Dimenzije
24,5 x 21 cm
Broj strana
597
Nakladnik
August Cesarec, Zagreb, 1990.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u vrlo dobrom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Blago oštećenje korica
  • Tragovi patine
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Bakine kućne tajne

Bakine kućne tajne

Irmela Arnsperger, Stefanie Burkhardt-Sischka, Angelika Lenz, Heike Berli

Zdravlje, njega tijela, kućanstvo, kuhinja, bakini savjeti. Prekrasno uređena i vrlo korisna knjiga za svako domaćinstvo

Mozaik knjiga, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,22 - 7,28
Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Knjiga sadrži 56 recepata za jela jednostavnih za pripremu koja će mladi kuhari uživati pripremati, ali i jesti! Izabrani su recepti koje vole djeca, a potječu iz raznih dijelova svijeta.

Egmont, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,56
Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
99 jela od peradi

99 jela od peradi

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,80 - 3,82
Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Anamarija Lukić, Stephanie Jug, Zvjezdana Penava Brekalo

Iako naslov knjige sugerira da je riječ o kuharici, radi se o dvosmjernom znanstvenom istraživanju, povijesnom i jezičnom, o gastronomskoj kulturi grada Osijeka u zadnjoj četvrtini 19. te na početku 20. stoljeća.

Njemačka zajednica podunavskih Švaba u Hrvatskoj, 2020.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,74 - 11,34
Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööck

Sa 800 recepata i 280 ilustracija.

Mosaik Verlag, 1976.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
19,32