Dobro jutro, Hrvatska: Dobra jela iz televizijskog lonca

Dobro jutro, Hrvatska: Dobra jela iz televizijskog lonca

Tanja Šimić, Ivana Vida

Kuharica Dobro jutro, Hrvatska svojevrsna je kulinarska antologija, a njezini izbornici voditelji su popularne TV emisije uz čija smo lica u proteklih petnaest godina započinjali dan, ali i kreirali dnevne jelovnike.

Željka Fattorini, Drago Celizić, Blaženka Leib, Davor Meštrović, Suzana Pardačer, Mirko Fodor i Karmela Vukov-Colić u ovoj nas knjizi vode diljem gastro Hrvatske otkrivajući nam tajne svojih kuhinja ali i predstavljajući recepte i kuhare koji su pripremili neka od najslasnijih jela ikada prikazanih na televiziji. Više od dvjesto recepata koji će vas osvojiti.

Urednik
Roman Simić Bodrožić
Ilustracije
Danijel Srdarev, Tomislav Čuveljak
Dimenzije
23 x 20 cm
Broj strana
241
Nakladnik
Profil International, Zagreb, 2009.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53120-679-2

Više primjeraka je u ponudi

Primjerak broj 1

U originalnoj kutiji.
Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 3

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 4

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Živeti sa astmom

Živeti sa astmom

Werner Zenker
Medicinska knjiga, 1986.
Srpski. Latinica. Broširano.
2,99
Kućni liječnik : Medicinski vodič za muškarce

Kućni liječnik : Medicinski vodič za muškarce

Michael Marten, John Chesterman

Na pitanja koja zanimaju svakog muškarca, bez obzira na godine, autori su pripremili odgovore koji iscrpno informiraju. Knjiga odgovara na pitanja koja se mnogi ustručavaju postaviti.

Alfa, 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
8,36
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62
Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Higijena i tehnologija prerade morske ribe

Božidar Šoša

Knjiga je namijenjena studentima, tehnologima, nutricionistima te svima koji se bave ribarstvom i prehrambenom industrijom.

Školska knjiga, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Kako život s artritisom i reumatizmom učiniti lakšim

Kako život s artritisom i reumatizmom učiniti lakšim

Christiaan Barnard

Knjiga pruža praktične savjete za osobe koje pate od ovih kroničnih bolesti. Barnard je svjetski poznat po prvoj uspješnoj transplantaciji srca 1967. godine, a njegova knjiga odražava humanistički pristup medicini i brigu za pacijente.

Galaksija, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,52 - 4,58
Istanbul - The cradle of civilizations

Istanbul - The cradle of civilizations

Kroz mnoštvo fotografija u boji propraćenih tekstom možete vidjeti i upoznati se sa povijesti predivnog grada Istanbula.

Rehber Basim Yayin dagitim reklamcilik ve ticaret, 2000.
Engleski. Latinica. Broširano.
6,14