Suvremena kuharica – Maštovite juhe

Suvremena kuharica – Maštovite juhe

Rosemary Wadey

Knjiga je namijenjena kuharima svih razina iskustva i potiče eksperimentiranje u kuhinji. Naglasak je na tome da juhe nisu dosadne, već mogu biti vrlo maštovite, hranjive i sofisticirane.

U ovom izdanju, autorica nudi bogatu zbirku recepata za juhe iz cijelog svijeta – od tradicionalnih i rustikalnih, do egzotičnih, laganih i kremastih varijanti. Kroz recepte se kombiniraju razni sastojci poput povrća, mesa, ribe, mahunarki i začina, pokazujući kako juhe mogu biti i predjelo i cjelovit obrok. Posebna pažnja posvećena je vizualnom dojmu i maštovitosti prezentacije jela.

Knjiga je koncipirana jasno i pregledno, s detaljnim uputama i korisnim savjetima o pripremi temeljaca, tehnici pasiranja, serviranju te kombiniranju s prilozima poput kruha, grisinija i nadjeva. Uz svaki recept nalaze se fotografije koje dodatno inspiriraju čitatelja.

Naslov izvornika
Soup & broths
Prijevod
Ira Wacha Biličić
Urednik
Ivanka Borovac
Dimenzije
21 x 20 cm
Broj strana
79
Nakladnik
Mozaik knjiga, Zagreb, 1999.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kuhanje u jednom loncu

Kuhanje u jednom loncu

Brzi i jednostavni recepti

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,66
Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Dušević & Kršovnik, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Vitaminska Biblija za 21. stoljeće

Vitaminska Biblija za 21. stoljeće

Earl Mindell

Earl Mindellova Vitaminska Biblija za 21. stoljeće sveobuhvatan je vodič kroz svijet vitamina, minerala, dodataka prehrani i prirodnih terapija, namijenjen svima koji žele poboljšati svoje zdravlje i kvalitetu života.

Mozaik knjiga, 2001.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,42
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Jela od mesa

Jela od mesa

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1983.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,20
Obiteljski objed – ljeto

Obiteljski objed – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

Recepti sadrža namirnice koje se mogu nabaviti u našim vrtovima, tržnicama i trgovinama, a jela su dostupna svima i zadovoljit će svačiji ukus.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98