Zimnica: Što? Kako?

Zimnica: Što? Kako?

Vera Hruš
Urednik
Radovan Radovinović, Milan Mirić
Ilustracije
Jurica Puhalović
Naslovnica
Ratko Janjić Jobo, Krunoslav Lisac
Dimenzije
20,5 x 14 cm
Broj strana
223
Nakladnik
Naprijed, Zagreb, 1987.
 
Tiraž: 7.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Blago oštećenje korica
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Nova kuharica za pripremanje jela s malo masnoće

Nova kuharica za pripremanje jela s malo masnoće

Marlisa Szwillus, Angelika Ilies, Martina Kittler, Brigitta Stuber

Principi pripremanja niskokaloricne hrane

Mozaik knjiga, 2005.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,98
Hladna jela (Velika kuharica)

Hladna jela (Velika kuharica)

Christian Teubner, Annette Wolter
Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98
99 jela od peradi

99 jela od peradi

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,80 - 3,82
Njegovo veličanstvo… Sir

Njegovo veličanstvo… Sir

Elena Wolsperger
Dukat mliječna industrija d.d, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,88
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti

Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98