Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 14. Roštilj

Elisabetta Cametti

Ova kuharica nudi pregršt recepata za jela s roštilja, Među ostalim tu se nalaze i recepti za kuhanje u ekspres loncu, mikrovalnoj pećnici, kuhanje na pari i vodenoj kupelji, wok, priprema u vrećici…

Iz sadržaja:

ROŠTILJ I ALTERNATIVNI NAČINI KUHANJA Roštilj i peka Ploče za pečenje Recepti Mikrovalna pećnica Ekspres-lonac Kuhanje na pari i u vodenoj kupelji Priprema u vrećici Pečenje u soli Wok Fondue i flambiranje

Naslov izvornika
L'enciclopedia della cucina italiana
Prijevod
Anipasti
Urednik
Andrea Elli, Ivana Galić Laslavić
Ilustracije
Ado Mascheroni, Laura Cavalieri, Maristella Mussini
Naslovnica
Roberto Besana
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
444
Nakladnik
Europapress holding, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53674-895-2

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Enciklopedija mediteranske kuhinje 2. - Tjestenina

Elisabetta Cametti
Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,38 - 5,62
Ilustrovana enciklopedija životinjskog carstva: Ribe

Ilustrovana enciklopedija životinjskog carstva: Ribe

Earl S. Herald

Ova knjiga opisuje bujni i beskrajno raznoliki život oceana, jezra i rijeka, počevši od dubinskih džinova do sićušnih glavoča. Knjiga je ilustrirana sa 300 fotografija, od čega 145 u boji.

Mladinska knjiga, 1968.
Srpski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
8,24
Francusko-hrvatski rječnik s označenim izgovorom

Francusko-hrvatski rječnik s označenim izgovorom

Julije Adamović

Drugo popunjeno i popravljeno izdanje Francusko-hrvatskog rječnika s označenim izgovorom Julija Adamovića, objavljeno 1921. godine u Zagrebu, predstavlja značajan doprinos hrvatskoj leksikografiji i metodici učenja stranih jezika.

St. Kugli, 1921.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
18,26
Rječnik stranih riječi

Rječnik stranih riječi

Vladimir Anić, Ivo Goldstein

Sveobuhvatan leksikon koji objašnjava podrijetlo, značenje i upotrebu stranih riječi u hrvatskom jeziku. Prvo izdanje, nastalo nakon Anićeva ranijeg Rječnika stranih riječi (1982.), prošireno je Goldsteinovom suradnjom, donoseći veći broj pojmova.

Novi Liber, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
22,4620,21