Jela od soje - 150 recepata

Jela od soje - 150 recepata

Mikica Vale
Dimenzije
18 x 11 cm
Broj strana
126
Izdavač
Advent d.o.o, Pula, 2006.
 
Tiraž: 2.000 primeraka
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-979642-3

Dva primerka su u ponudi

Primerak broj 1

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!

Primerak broj 2

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kuharica za sva godišnja doba

Kuharica za sva godišnja doba

U ovoj bogato ilustriranoj kuharici naći ćete recepte za sva godišnja doba i za sve prilike. Svi recepti su prikazani na isti način: na lijevoj strani nalazi se popis sastojaka, a na desnoj su strani upute za pripremu.

Veble Commerce, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,34
Kuhati sa Zepterom

Kuhati sa Zepterom

Zepter international, 1988.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
3,76 - 3,98
Istorija sveta u 6 pića

Istorija sveta u 6 pića

Tom Standage

Kako se povijest mijenjala, tako je svako vrijeme, mjesto i svaka kultura imala svoje omiljeno piće; od prvih naseobina iz kamenog doba do velikih dvorana za gozbe u staroj Grčkoj, ili čuvenih kafeterija iz vremena prosvjetiteljstva.

Geopoetika, 2008.
Srpski. Latinica. Broširano.
9,997,49
Mediteran za stolom

Mediteran za stolom

Ivanka Biluš, Božica Brkan

This book is a great author's comparative analysis of Croatian and its closest Mediterranean cuisines.

Alfa, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,32
Obiteljski objed – ljeto

Obiteljski objed – ljeto

Božica Mirić, Drago Vukušić

The recipes contain ingredients that can be obtained from our gardens, markets and shops, and the dishes are accessible to everyone and will satisfy everyone's taste.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Hranom protiv raka: Kuharski priručnik

Hranom protiv raka: Kuharski priručnik

Ivo Mlinarić, Zlata Vucelić, Terezija Genter

A practical guide to cancer prevention through nutrition, based on scientific findings, emphasizes that improper diet contributes to 30% of cancer cases, while a balanced diet rich in anti-carcinogenic substances can reduce the risk.

Alfa, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,52