Jela od tjestenine
Primjerak je dostupan kao dio kompleta knjiga "Obiteljska kuharica"
Pregledajte kompletPrimjerak je dostupan kao dio kompleta knjiga "Obiteljska kuharica"
Pregledajte kompletZanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.
Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.
Zbog raznolikosti i visokih nutricionistickih kvaliteta riža je prisutna u kuhinji cijelog Mediterana. Jela s rižom pripremaju se prema tradicionalnim receptima, ali i prema onim novim i orginalnim. Istaknuto mjesto zauzima rižoto...
Knjiga sadrži 3000 recepata
Suvremen i brz način pripravljanja jela važan je preduvjet ukusne i zdrave prehrane.