Hrvatska kuharica Nikice Gamulina - Game 2

Hrvatska kuharica Nikice Gamulina - Game 2

Nikica Gama Gamulin

Hrvatska kuvarica Nikice Gamulina - Igra, sadrži bogat izbor isprobanih recepata koji su postali popularni u svim krajevima Hrvatske.

Svaki recept je objašnjen korak po korak, praćen nizom fotografija u boji, kako bi se lakše i brže pripremilo odabrano jelo. U ovoj kuvarici možete pronaći recepte za predjela od morskih plodova, jela od rakova, jela od školjki i recepte za kolače. „Imam radno iskustvo u evropskim kuhinjama, a školovanje sam završio u Italiji, Kini i Nemačkoj. Želim da vas ohrabrim da svoj omiljeni začin dodajete po volji, ali izbegavajte da dodajete svakojake stvari u sva jela jer onda to nije tako. liči na bilo šta i na kraju, dragi čitaoče, želim vam dobar provod!"

Urednik
Lidija Šare
Ilustracije
Zlatko Sunko
Naslovnica
Zlatko Sunko
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
114
Izdavač
Marjan tisak, Split, 2006.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53214-344-7

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Brza i jednostavna jela

Brza i jednostavna jela

Carole Handslip
24 sata, 2002.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,74
Velika knjiga o mršavljenju

Velika knjiga o mršavljenju

Mozaik knjiga.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
16,36
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuvanje, pečenje, dinstanje i roštiljanje ribe. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima značajno mesto u savremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,4611,21
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela

Elisabetta Cametti

Predjela imaju povijest koja seže još od Rimskog Carstva. Svezak naziva Predjela podijeljen je na sedam specifičnih cjelina među kojima su, između ostalog, predjela poput raznih pašteta, salata, uštipaka, umaka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,20 - 6,99
Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Sylvia Winnewisser

Ova knjiga sadrži recepte za svačiji ukus. Unesite raznovrsnost u svoju ishranu i razmazite sebe i članove svoje porodice nekim od ponuđenih vegetarijanskih recepata koji će uskoro postati omiljeni.

Nauman & Gobel, 2015.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,36
Vegetarijanska kuhinja

Vegetarijanska kuhinja

Maja Grubor, Ljubomir Grubor
Andromed, 1994.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98 - 10,99