Velika kuharica: Meso

Velika kuharica: Meso

Cornelia Adam, Elke Alsen, Marey Kurz, Brigitta Stuber, Annette Wolter

Meso iz tiganja, lonca i tiganja. Ukusna topla i hladna jela od mesa za sve prilike - od jednostavnih do svečanih.

Velika ilustrovana kuvarica za sve koji žele da spremaju meso i divljač posebno, maštovito i raznovrsno, u izdanju svetski poznate autorke kulinarskih bestselera Anet Volter.

Sa obiljem divnih ideja za recepte, od lakih i brzih do prefinjenih i svečanih.

Svaki recept u boji!

Svaki recept sa važnim informacijama o ishrani. Svaki recept je dvostruko testiran. Korak po korak u tekstu i slici. Pripremite odgovarajuće meso i divljač. Stepeni pečenja odreska i pravilnog tranširanja mesa.

Plus puno korisnih informacija o mesu, divljači i iznutricama sa novim slikama u boji svih savremenih jela i sveobuhvatnom tabelom vremena kuvanja.

Naslov originala
Fleisch aus Pfanne, Topf und Bräter
Prevod
Nedeljka Paravić
Urednik
Annette Wolter
Ilustracije
Odette Teubner
Dimenzije
28 x 22 cm
Broj strana
140
Izdavač
Naklada C, Zagreb, 1996.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53608-804-1

Više primeraka je u ponudi

Primerak broj 1

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!

Primerak broj 2

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!

Primerak broj 3

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Kuhajte brzo, dobro i jeftino

Kuhajte brzo, dobro i jeftino

Branka Vlahovićšifra

Kako kuvati brzo, dobro i jeftino. 50 menija (supa, glavno jelo, desert).

Mladost, 1989.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,64
Hrvatski kolači 1: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači 1: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Lidija Šare

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija kolekcija recepata na hrvatskom tržištu, jer je sačinjena od tradicionalnih, isprobanih recepata prikupljenih od baka, majki i prijateljica koje nam konačno otkrivaju svoje male tajne...

Marjan tisak, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,14
Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Gljivarica : Priprema jela od gljiva

Branka Vlahović

Svaki naš pažljivo odabrani meni sastoji se od julha, glavno jelo, zadovoljiće zahteve savremene ishrane zasnovane na zdravim i laganim jelima.

Alfa, 1990.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
16,52 - 17,28
Divljač: srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Divljač: srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Urban Demšar

Velika kulinarska zbirka: 6.

24 sata, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,50
Ribe

Ribe

D. Birg

Jela od slatkovodne i morske ribe

August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,99
Zlatna knjiga kuharstva

Zlatna knjiga kuharstva

Mira Vučetić

Kuharica Mire Vučetić istinski je klasik među hrvatskim kuharicama i kanonsko djelo hrvatske gastronomije, prema kojem su svoja prva jela kuhale naše mame i bake, a njime se naveliko služili i profesionalci.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1974.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
8,60