Krumpir: žuti, bijeli, crveni

Krumpir: žuti, bijeli, crveni

Urban Demšar

Obiluje receptima i prijedlozima za pripremu krumpira na razne načine, od tradicionalnih jela do modernih interpretacija.

Knjiga "Krumpir: žuti, bijeli, crveni" autora Urbana Demšara pruža zanimljiv i sveobuhvatan pogled na jednu od najvažnijih prehrambenih namirnica u svijetu – krumpir. Sadržaj knjige obuhvaća povijest, uzgoj, vrste te kulinarsku i kulturnu ulogu krumpira, s posebnim fokusom na tri osnovne vrste: žuti, bijeli i crveni.

Ilustracije
Janez Pukšić
Naslovnica
Žare Kerin
Dimenzije
24 x 19 cm
Broj strana
75
Nakladnik
Planeta marketing, Zagreb, 2009.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53756-164-2

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Divljač: srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Divljač: srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice

Urban Demšar

Velika kulinarska kolekcija: 6.

24 sata, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,50
Plodovi mora

Plodovi mora

Moreno Cecchini

ribe na žaru, usoljene, na plati, u umaku, iz pećnice, kuhane, pržene, na mlinarski način, specijaliteti od rakova, školjaka, muzgavaca u 170 recepata

Mozaik knjiga, 1995.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,995,99
Sve dijete svijeta : Kako odabrati dijetu u potpunosti prilagođenu vašim potrebama

Sve dijete svijeta : Kako odabrati dijetu u potpunosti prilagođenu vašim potrebama

Judith C. Rodriguez
Mozaik knjiga, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,26
Ribe, meso jaja

Ribe, meso jaja

Knjiga recepata

24 sata.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,98
Slastice - Tajna njihova uspjeha

Slastice - Tajna njihova uspjeha

Guy Disdier

Deserti, prefinjen raspored boja, mirisa i delikatnih ukusa zavode i uvek će zavoditi sladokusce koji dremaju u nama.

TKPP EVRO, 1991.
Srpski. Latinica. Broširano.
11,18
Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Elisabetta Cametti

Maštoviti recepti za riblja jela u kombinaciji sa specifičnim začinima karakterišu indijsku kuhinju, čije kulinarsko majstorstvo vam donosi ovaj kuvar. Osim indijskih, kuvar sadrži i recepte za tajlandska jela i kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,98