
Divljač: srna, jelen, divokoza, fazan, prepelice
Velika kulinarska kolekcija: 6.
Jedan primjerak je u ponudi
- Blago oštećenje korica
Velika kulinarska kolekcija: 6.
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Obiluje receptima i prijedlozima za pripremu krumpira na razne načine, od tradicionalnih jela do modernih interpretacija.
Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.
“Kolači” Dr. Oetkera dobrodošao je priručnik u svakom kućanstvu jer je kao stvoren i za početnike, koji tek uče pripremati slastice, i za napredne slastičarske umjetnike.
Sve informacije o talijanskim namirnicama koje ste poželjeli kuhajući po receptima iz Tradicionalne kuharice, naći ćete u Tradicionalnoj kuharici 2.