Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Uočivši nedostatak stručne literature o međunarodnoj gastronomiji kod nas, autor ove knjige je odlučio pripremiti ovaj Svjetski kuhar, koji obuhvaća recepte iz cijelog svijeta.

I premda su namirnice koje se upotrebljavaju širom svijeta gotovo identične, način pripremanja jela je različit, pa je prema tome drukčiji i njihov okus. U kuharici će čitatelji pronaći pored recepata i niz praktičnih uputa o kaloričnoj vrijednosti pojedinih namirnica, o spremanju zimnice, o raznovrsnoj pripremi mesa, pripremanju voćnih likera pa do raznih koktela i drugih suvremenih mješanih pića.

Urednik
Fadil Hadžić
Naslovnica
Ismet Voljevica
Dimenzije
26 x 19,5 cm
Broj strana
546
Nakladnik
Stvarnost, Zagreb, 1965.
 
Tiraž: 20.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Mesna jela

Mesna jela

Sara Vignozzi
Dušević & Kršovnik, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Slastice - Tajna njihova uspjeha

Slastice - Tajna njihova uspjeha

Guy Disdier

Slastice, profinjeno slaganje boja, aroma i delikatnih okusa zavode i uvijek će zavoditi sladokusca koji drijema u nama.

TKPP EVRO, 1991.
Srpski. Latinica. Broširano.
11,18
Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Prehrana i medicinski savjeti za treću dob

Joško Kalilić

Namirnice - praktični savjeti - medicinski savjeti

Večernji list.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,96
Kolači

Kolači

Rosalba Gioffre
Dušević & Kršovnik, 2002.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Naš kuvar - Šta ćemo sutra kuvati?

Naš kuvar - Šta ćemo sutra kuvati?

Leona Momirski, Radivoj Momirski

Knjiga sadrži 3000 recepata

Momirski Radivoj, 1983.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,68
Naša prehrana i kuhanje

Naša prehrana i kuhanje

Mira Vučetić

Ovo djelo ima zadaću da pokaže način na koji treba danas "voditi kuhinju" da ona može zadovoljiti suvremene zahtjeve života, zahtjeve pravilne prehrane i narodnog gospodarstva.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1966.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,62