Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Svjetski kuhar: specijaliteti iz 100 zemalja

Uočivši nedostatak stručne literature o međunarodnoj gastronomiji kod nas, autor ove knjige je odlučio pripremiti ovaj Svjetski kuhar, koji obuhvaća recepte iz cijelog svijeta.

I premda su namirnice koje se upotrebljavaju širom svijeta gotovo identične, način pripremanja jela je različit, pa je prema tome drukčiji i njihov okus. U kuharici će čitatelji pronaći pored recepata i niz praktičnih uputa o kaloričnoj vrijednosti pojedinih namirnica, o spremanju zimnice, o raznovrsnoj pripremi mesa, pripremanju voćnih likera pa do raznih koktela i drugih suvremenih mješanih pića.

Urednik
Fadil Hadžić
Naslovnica
Ismet Voljevica
Dimenzije
26 x 19,5 cm
Broj strana
546
Nakladnik
Stvarnost, Zagreb, 1965.
 
Tiraž: 20.000 primjeraka
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Rokovnik sa kuvarom : dnevnik za domaćice

Rokovnik sa kuvarom : dnevnik za domaćice

Grafoplastika Dimitrije Popović.
Srpski. Latinica. Broširano.
3,50
Voćne torte i kolači

Voćne torte i kolači

Jednostavni i slasni recepti stotinu kolača i torti od najzdravijeg i najslađeg sastojka: voća

Dnevnik, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,48
Tradicionalna kuharica 2: Namirnice

Tradicionalna kuharica 2: Namirnice

Sve informacije o talijanskim namirnicama koje ste poželjeli kuhajući po receptima iz Tradicionalne kuharice, naći ćete u Tradicionalnoj kuharici 2.

Leo Commerce, 1998.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
16,32
Njegovo veličanstvo… Sir

Njegovo veličanstvo… Sir

Elena Wolsperger
Dukat mliječna industrija d.d, 2011.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,88
99 jela od peradi

99 jela od peradi

Lajos Mari, Hemzo Karoly
Forum, 1985.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,80 - 3,82
Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Enciklopedija mediteranske kuhinje 6: Bijelo meso

Elisabetta Cametti

Kategorija bijelog mesa sastavljane je od mesa mladih goveda, peradi, mladih ovaca i koza, kunića i svinje. Fotografija u boji uz svaki recept.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,20