Danas kuham

Danas kuham

Ana Ugarković

Nešto svježe, zrelo i na vrhuncu sezone

Bilo da se nalazi u vrhunskom restoranu ili u studentskom stanu, primijetila sam da ćete u dobroj kuhinji uvijek naći kvalitetne namirnice: svježe, zrele, sezonske i lokalne. Recepti, kako ih ja shvaćam, u najmanju su ruku metoda bilježenja procesa kuhanja. U najboljem slučaju, oni hvataju trenutak inspiracije u kuhinji. U tom smislu, za mene pripremanje jela nije slijepo čitanje recepata, već vještina koja uz sva osjetila uključuje i srce, glavu i ruke. Bitno je znati što se kuha i zašto, kao i uvijek imati na umu da ćemo jelo za stolom podijeliti s bliskim osobama…

Urednik
Drago Glamuzina
Ilustracije
Almir Fakić, Tomislav Marić
Naslovnica
Tomislav Marić
Dimenzije
23 x 19,5 cm
Broj strana
384
Nakladnik
Profil Internacional, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Nova hrvatska kuhinja

Nova hrvatska kuhinja

Davor Butković, Ana Ugarković

“Nova hrvatska kuhinja” poznatog publicista Davora Butkovića i jedne od najistaknutijih domaćih kulinarki, Ane Ugarković za domaće čitatelje i kušatelje radi pionirski posao: postavlja kanon i odgovara na pitanje Što je to uistinu hrvatska kuhinja?

Profil Internacional, 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,98
Danas kuham 2

Danas kuham 2

Ana Ugarković
Profil Internacional, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano s ovitkom.
9,48
Lidlova kuharica

Lidlova kuharica

David Skoko

Kuharica je podijeljena u 8 cjelina: obiteljski recepti, recepti do 30 minuta, fini i povoljni recepti, recepti s ribom i morskim plodovima, recepti okusa zavičaja, grill & chill recepti, recepti za svečane prigode i okupljanja te internacionalni recepti.

24 sata.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98 - 9,99
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,38
Hladna kuhinja: Od zakuski i predjela do hladnog bifea

Hladna kuhinja: Od zakuski i predjela do hladnog bifea

Christine Schönherr

Na 400 strana i sa više od 800 isprobanih recepata, praćenih s fotografijama u boji, ova knjiga u riječi i slici na jednostavan način objašnjava sve što trebate znati o hladnoj kuhinji.

Mladinska knjiga Založba, 1985.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
22,46
Slatke fantazije

Slatke fantazije

Ivanka Biluš, Božica Brkan, Eleonora Rekeće

Nakon čitanja brojne literature i obilaska mnogih zemalja, isprobavanja i uspoređivanja autorice su, trudeći se zadovoljiti sve ukuse, izdvojile najbolje recepte i stvorile ovu praktičnu i zanimljivu knjigu koja će zasladiti vaš život.

Alfa, 1999.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,22 - 10,24