Brza i jednostavna jela
Jedan primerak je u ponudi
Jedan primerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.
Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina.
Poznata i omiljena jela iz celog sveta, odlični recepti za roštilj, svečana jela i svaki dan.
Knjiga je temeljena na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkim Božice Mirić i ugostiteljskim Drage Vukušića (vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana) te naravno obiteljskim objedima oboje autora.
Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.
Knjiga „Biskupski sladopek“ daje uvid u istoriju porodice Šenoa i objavljuje stare recepte za poslastice Alojza Šenoe.