
Suvremena prehrana i kuhanje
Jedan primjerak je u ponudi
- Blago oštećenje korica
- Tragovi patine
Jedan primjerak je u ponudi
Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.
Kuharica Mire Vučetić istinski je klasik među hrvatskim kuharicama i kanonsko djelo hrvatske gastronomije, prema kojem su svoja prva jela kuhale naše mame i bake, a njime se naveliko služili i profesionalci.
Ovo delo ima zadatak da pokaže na koji način kuhinja treba da se „vodi” danas kako bi mogla da odgovori savremenim zahtevima života, zahtevima pravilne ishrane i narodne privrede.
Knjiga je temeljena na tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkim Božice Mirić i ugostiteljskim Drage Vukušića (vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana) te naravno obiteljskim objedima oboje autora.
Meso iz tiganja, lonca i tiganja. Ukusna topla i hladna jela od mesa za sve prilike - od jednostavnih do svečanih.
Kako kuvati brzo, dobro i jeftino. 50 menija (supa, glavno jelo, desert).
Knjiga sadrži 103 recepta, a svaki recept prati vrhunska fotografija, kratak tekst, na primer kratka priča, anegdota, pesma ili poruka koja nas približava vremenu ili mestu autorove pripreme tog jela.