Tjestenine i žitarice

Tjestenine i žitarice

Emilia Valli, Maria Rosa Galli

Uključivanje raznih žitarica u ishranu može poboljšati opšte zdravlje i obezbediti energiju za svakodnevne aktivnosti.

Žitarice su važan deo ishrane i obezbeđuju mnoge hranljive materije. Primeri žitarica su pšenica, pirinač, ječam, ovas, kinoa i heljda. Bogate su vlaknima, vitaminima B grupe, mineralima i antioksidansima.

Naslov originala
Mangiar sano
Prevod
Dubravka Tvrdinić
Urednik
Jadranka Pintarić
Dimenzije
16 x 12 cm
Broj strana
97
Izdavač
Mozaik knjiga, Zagreb, 1996.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-173176-4

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Priručnik dijetalne prehrane

Priručnik dijetalne prehrane

Ratimir Kovačević, Milka Rogić, Bernarda Horvat

U ovom priručniku su prikupljeni recepti koji su u skladu sa osnovama ishrane za osobe sa dijabetesom. Recepti su sastavljeni tako da sadrže raznovrsnu hranu pogodnu za svaku osobu koja želi zdravu i uravnoteženu ishranu.

Hrvatska dijabetička udruga, 1994.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,42 - 12,29
Tragom starih recepata

Tragom starih recepata

Anuška Minić, Nataša Tatović

Ova praktična knjiga sadrži recepte za kolače i razna jela.

Ivan Minić, 1983.
Srpski. Latinica. Broširano.
9,98
Za dom - Ispovijest domoljubnog gurmana

Za dom - Ispovijest domoljubnog gurmana

Antun Željko Živković
Matica hrvatska, 1997.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
7,22
Zeleni život vege mama

Zeleni život vege mama

Ivana Šimić, Iva Janeš

Ovo nije klasična kuvarska knjiga. Ova knjiga je namenjena kao vodič za edukaciju o zdravoj biljnoj ishrani budućih majki, trudnica, dojilja, beba i dece, ali istovremeno pokriva svakodnevni život cele porodice.

Prometal, 2020.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,56
Kolačić

Kolačić

Mirjana Špoljar
Znanje, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
2,76
Hrvatska kuharica u zoni

Hrvatska kuharica u zoni

Vanja Grbac-Gredelj

Autorka se prva u Hrvatskoj bavi ishranom po principima zone, koje je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.

Algoritam, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,42 - 5,44