Nova kuharica za pripremanje jela s malo masnoće

Nova kuharica za pripremanje jela s malo masnoće

Marlisa Szwillus, Angelika Ilies, Martina Kittler, Brigitta Stuber
Original title
Das grosse GU LOW FAT Buch..
Translation
Branka Kovačić
Editor
Ivanka Borovac
Illustrations
Michael Brauner
Graphics design
Michael Brauner
Dimensions
28.5 x 21.5 cm
Pages
239
Publisher
Mozaik knjiga, Zagreb, 2005.
 
Latin alphabet. Hardcover.
Language: Croatian.
ISBN
9-53-196443-2

No copies available

The last copy was sold recently.

 

Are you interested in another book? You can search the offer using our search engine or browse books by category.

You may also be interested in these titles

Obiteljski zdravstveni savjetnik

Obiteljski zdravstveni savjetnik

Illustrated guide, easy to use, tables for self-diagnosis, preventive medicine, first aid, up-to-date facts about nutrition, stress and fitness.

Otokar Keršovani, 2004.
Croatian. Latin alphabet. Hardcover.
7.32
Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
German. Latin alphabet. Hardcover with dust jacket.
28.62
Hrana od koje se mršavi

Hrana od koje se mršavi

Isabelle Martin
Galaksija, 1995.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
4.96 - 4.98
Vegetarische kuche

Vegetarische kuche

Anne Sheasby, Mark Cavanagh
Parragon.
German. Latin alphabet. Paperback.
5.12
Sve o dubokom zamrzavanju

Sve o dubokom zamrzavanju

Ursula Borchert
Mladinska knjiga Založba, 1977.
Croatian. Latin alphabet. Paperback.
2.65
Makrobiotički kuvar

Makrobiotički kuvar

Wendy Esko

Čudno je da su najvažnije stvari u našem životu često toliko očigledne da uopšte nismo svesni njihovog pojavljivanja ili ih jedva primećujemo. Takav je slučaj sa našim svakodnevnim aktivnostima kuvanja i jedenja.

Nolit, 1987.
Serbian. Latin alphabet. Paperback.
4.46