Nova kuharica za pripremanje jela s malo masnoće

Nova kuharica za pripremanje jela s malo masnoće

Marlisa Szwillus, Angelika Ilies, Martina Kittler, Brigitta Stuber

Principi pripremanja niskokaloricne hrane

Opet se pojavilo nezadovoljstvo jer je majica tijesna i jer suknja steže u struku, a rado bismo imali liniju iz snova poput djevojaka u reklamama. Tješite se: tako uzak struk i ravan trbuh, kao što imaju ljepotice s televizije ili vrhunski modeli, žene prirodno nemaju. Vecinu mršavih modela kao što su Claudia Schiffer ili Naomi Campbel lijecnici smatraju jednostavno nebranjenima. To nije zdravo pa im ne treba zavidjeti. Osobe koje znaju uživati imaju više zadovoljstva u životu i cesto provode veceri ne misleci na svoju liniju. Druga krajnost: svaka treca osoba u Njemackoj je pretila, a svaka cetvrta cak osobito debela. Cak 75 posto svih žena i sve više muškaraca redovito drže dijetu jer su nezadovoljni svojim izgledom, a mnogi se potom udebljaju. Mršavljenje - debljanje - mršavljenje: kako dolazi do toga jo-jo efekta?

Naslov originala
Das grosse GU LOW FAT Buch..
Prevod
Branka Kovačić
Urednik
Ivanka Borovac
Ilustracije
Michael Brauner
Naslovnica
Michael Brauner
Dimenzije
28,5 x 21,5 cm
Broj strana
239
Izdavač
Mozaik knjiga, Zagreb, 2005.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
9-53-196443-2

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Nekorišćeno
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Knjiga sadrži 56 recepata za jela koja se lako spremaju koja će mladi kuvari sa zadovoljstvom pripremati i jesti! Odabrani su recepti koje vole deca i dolaze iz raznih delova sveta.

Egmont, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,56
Prirodno i slatko

Prirodno i slatko

Jadranka Boban Pejić

Mnogo recepata, ali i saveta i „malih tajni“, od najjednostavnijih recepata gotovih za tren oka, do raskošnih poslastica za posebne prilike.

Biovega, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,62
Vegetarijanska kuhinja

Vegetarijanska kuhinja

Maja Grubor, Ljubomir Grubor
Andromed, 1994.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,98 - 10,99
Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Hrvatski kolači 3: Kolači od dizanog tijesta, kolači od prhkog tijesta, kolači od lisnatog tijesta, kolači od hrustavog tijesta, savijače

Lidija Šare

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija kolekcija recepata na hrvatskom tržištu, jer je sačinjena od tradicionalnih, isprobanih recepata prikupljenih od baka, majki i prijateljica koje nam konačno otkrivaju svoje male tajne...

Marjan tisak, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,36
Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Dušević & Kršovnik, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuvanje, pečenje, dinstanje i roštiljanje ribe. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima značajno mesto u savremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46