Hrvatska kuharica u zoni

Hrvatska kuharica u zoni

Vanja Grbac-Gredelj

Autorica se prva u Hrvatskoj bavi nutricionizmom na principima zone koju je prilagodila specifičnostima naših prehrambenih navika.

Prehranom u kojoj su u svakom obroku zastupljene kalorije iz ugljikohidrata, proteina i masnoća u omjeru 40%:30%:30% regulira se inzulin, održava stabilnim šećer u krvi i otvara pristup zalihama energije u masnim stanicama ljudskog organizma. Ova kuharica predlaže recepte koji su napravljeni prema tom principu gubitka suvišne masne mase. Autorica je pulmolog, Zone Certified Instructor i suradnica Zone Research Institute doktora Barryja Searsa.

Urednik
Neven Antičević
Dimenzije
19 x 13 cm
Broj strana
274
Nakladnik
Algoritam, Zagreb, 2003.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53220-054-6

Dva primjerka su u ponudi

Primjerak broj 1

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!

Primjerak broj 2

Stanje:Korišteno, u vrlo dobrom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Nedostaje predlist
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Das neue große Kochbuch

Das neue große Kochbuch

Roland Gööck

Sjajni recepti za svaku priliku, kuhanje kao u bakina vremena, s pitanjima o kulturi stola i jela, serviranju i aranžiranju ali i prehrani čine ovu kultnu knjigu univerzalnim vodičem i školom kuhanja za početnike i već iskusne kuhare.

Bertelsmann, 1975.
Njemački. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
28,62
Čorbe

Čorbe

Olga Markovič
Jugoart, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68
Tjestenine i žitarice

Tjestenine i žitarice

Emilia Valli, Maria Rosa Galli

Uključivanje različitih žitarica u prehranu može poboljšati opće zdravlje i pružiti energiju za svakodnevne aktivnosti.

Mozaik knjiga, 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,88
Domaća kuhinja

Domaća kuhinja

Ivanka Karačić

Ova je knjiga plod profinjenog kulinarskog ukusa i dugogodišnjeg kuharskog iskustva.

Znanje, 1989.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
19,9815,98
Enciklopedija riblje kuhinje

Enciklopedija riblje kuhinje

Josip Basioli

Ova enciklopedija nudi Vam niz recepata po kojima se može brzo i jeftino prirediti ukusan hladan ili topli obrok za svaku prigodu.

Knjigotisak d. o. o., 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,98
Zlatni kuvar

Zlatni kuvar

Milijan Stojanić
Beokolp, 2006.
Srpski. Latinica. Broširano.
1,98