Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Enciklopedija mediteranske kuhinje 4: Juhe, njoki i palenta

Kroz povijest riječ je o hrani koja slovi kao ona najzasitnija, ali i najjeftinija.

Raznolike juhe, njoki i kombinacije palente mogu se pronaći kako u jednostavnim i ne pretjerano bogatim kuhinjama tako i na onim rafiniranijim jelovnicima.

Naslov izvornika
Minestre, gnocchi e polenta
Urednik
Ivana Galić Laslavić
Dimenzije
26 x 20 cm
Broj strana
447
Nakladnik
Europapress holding, Zagreb, 2006.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53674-885-3

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u odličnom stanju
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatna knjiga ribljih jela

Zlatan Nadvornik

Knjiga sadrži više od 400 recepata za kuhanje, pečenje, pirjanje i prženje ribe na žaru. S obzirom na bogatu ponudu i činjenicu da riba zauzima važno mjesto u suvremenoj ishrani, knjiga nudi mogućnost obogaćivanja svog jelovnika.

Nakladni zavod Matice hrvatske, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,46
Veliki narodni kuhar

Veliki narodni kuhar

Spasenija-Pata Marković, Jelica Katičić, Vera Atanacković, Smilja Bogunović, Mila Nenadović

Ova knjiga namijenjena je našoj ženi-majci i domaćici, u prvom redu ženi koja iz bilo kojih razloga nije mogla steći potrebna iskustva u kuharskoj vještini.

Mladinska knjiga, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
19,42
Veseli špageti

Veseli špageti

Iryina Stepanova
Večernji list, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,96 - 3,97
Sitni kolači

Sitni kolači

Dr. Oetker

“Sitni kolači” Dr. Oetkera dobrodošao je priručnik u svakom kućanstvu jer je kao stvoren i za početnike, koji tek uče pripremati slastice, i za napredne slastičarske umjetnike.

Mladinska knjiga, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,22
Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Vegeta recepti

Vegeta recepti

Knjiga je bogato ilustrirana i pruža jednostavne i kulinarski inovativne recepte za svaki dan

Podravka, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
4,98