Nova kuharica – knjiga o umijeću zdrave kuhinje

Nova kuharica – knjiga o umijeću zdrave kuhinje

Montenero, Alberini, Baslini Rosselli

Knjiga je koncipirana moderno i izvanredno i orginalno. Svakom pojedinom razdoblju, slučaju ili životnoj situaciji (na primjer, doba puberteta, klimakterija, kriznom razdoblju ispita i sl.) posvećeno je jedno poglavlje.

Svako poglavlje počinje s naučnom analizom, s namjerom da se čitatelju pruži prava slika slučaja; zatim slijedi tekst praktične vrijednosti koji “vodi” prema grupi recepata, sastavljenih i odabranih u skladu s dijetetskim zahtjevima.

Uz recepte navodi i odgovarajuće kalorijske vrijednosti.

Naslov izvornika
L'arte di saper mangiare
Prijevod
Magda Weltrusky-Sablić
Ilustracije
Mario Rossi
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
349
Nakladnik
Globus, Zagreb, 1974.
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u vrlo dobrom stanju
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Nedostaje omot
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Vaš kućni vrt

Vaš kućni vrt

George Seddon, Helena Radecka

“Vaš kućni vrt” kombinira praktične informacije o vrtlarstvu s kulinarskim vještinama kako biste mogli uživati u plodovima svog vlastitog vrta u svojoj kuhinji!

Naprijed, 1979.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
11,26
Dr. Oetker : Kolači u slici i riječi

Dr. Oetker : Kolači u slici i riječi

Najbolji recepti za kolače, provjereno u Podravci.

Mladinska knjiga, 1992.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,54
Deserti bolji no ikad

Deserti bolji no ikad

Rosemary Wilkinson

Sveobuhvatna kulinarska zbirka: 200 recepata za pripremu deserata korak po korak.

Naklada Fran, 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,96
Jela od tjestenine

Jela od tjestenine

Leonardo Castellucci
Dušević & Kršovnik, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)
Obiteljski objed – proljeće

Obiteljski objed – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Specifičnost ove kuharice je što se obroci temelje na plodovima koji su dostupni u proljeće i karakteristični su za naše podneblje.

Mozaik knjiga, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

Umjetnost roštiljanja – recepti za život izvan kuće

I. E. O. d.o.o., 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,22