Nova kuharica – knjiga o umijeću zdrave kuhinje

Nova kuharica – knjiga o umijeću zdrave kuhinje

Montenero, Alberini, Baslini Rosselli

Knjiga je koncipirana moderno i izvanredno i orginalno. Svakom pojedinom razdoblju, slučaju ili životnoj situaciji (na primjer, doba puberteta, klimakterija, kriznom razdoblju ispita i sl.) posvećeno je jedno poglavlje.

Svako poglavlje počinje s naučnom analizom, s namjerom da se čitatelju pruži prava slika slučaja; zatim slijedi tekst praktične vrijednosti koji “vodi” prema grupi recepata, sastavljenih i odabranih u skladu s dijetetskim zahtjevima.

Uz recepte navodi i odgovarajuće kalorijske vrijednosti.

Naslov izvornika
L'arte di saper mangiare
Prijevod
Magda Weltrusky-Sablić
Ilustracije
Mario Rossi
Dimenzije
24 x 17 cm
Broj strana
349
Nakladnik
Globus, Zagreb, 1974.
 
Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
Jezik: Hrvatski.

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Specijaliteti s roštilja

Specijaliteti s roštilja

Branka Vlahović

Autorica pruža brojne savjete i trikove kako praviti razne roštiljske specijalitete, uključujući različite vrste mesa, marinade, te prilagodbe za razne okolje i goste.

Mladost, 1990.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
3,28
Začinsko bilje

Začinsko bilje

Viktorija Bauer

Osim što, osebujnošću svojih okusa i mirisa, obogaćuju jela koja pripremamo, gotovo svi začini imaju korisna svojstva blagotvorna djelovanja na naše zdravlje.

Dušević & Kršovnik, 2013.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,68
Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga donosi proljetne jelovnike koji će svakoj obitelji i svima koji kuhaju svakodnevno olakšati izbor dnevnoga objeda, omogućiti pravodobnu nabavku namirnica i uštedjeti vrijeme i novac.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Hrvatska jela na suvremeni način

Hrvatska jela na suvremeni način

Podravka, 1992.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
13,6410,91
Puding recepti

Puding recepti

Dr. Oetker

Recepti za deserte i kolače s pudingom

Dr. Oetker, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,98
Riblja jela

Riblja jela

Sara Vignozzi, Rosa Gatto
Dušević & Kršovnik, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
23,44 (komplet)