Jugoslavenski specijaliteti

Jugoslavenski specijaliteti

Ljiljana Bisenić

– Hladna predjela – Juhe – čorbe – dodaci – Topla predjela i tijesta – Ribe – rakovi – školjke – Jela od iznutrice – Jela od povrća i mesa – Perad – Divljač – Prilozi – Umaci – Salate – Slastice

Urednik
Vladimir Jakolić
Dimenzije
20,5 x 14,5 cm
Broj strana
298
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 1984.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Škola kuhanja 1

Škola kuhanja 1

Simonetta Lupi Vada

Knjiga je temeljno djelo kuharstva, udžbenik kuharstva, vrlo česti u praktičnoj primjeni u ugostiteljskim školama, restoranima i u kućnoj upotrebi.

Centar za informacije i publicitet (CIP), 1987.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
11,76
Jela za sve prigode

Jela za sve prigode

Vesna Pavičić
Gospodarski list d.d., 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,72
Dobro jutro, Hrvatska: Dobra jela iz televizijskog lonca

Dobro jutro, Hrvatska: Dobra jela iz televizijskog lonca

Tanja Šimić, Ivana Vida

Kuharica Dobro jutro, Hrvatska svojevrsna je kulinarska antologija, a njezini izbornici voditelji su popularne TV emisije uz čija smo lica u proteklih petnaest godina započinjali dan, ali i kreirali dnevne jelovnike.

Profil Internacional, 2009.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,22 - 12,99
Savršena kuhinja put do zdravlja i sreće

Savršena kuhinja put do zdravlja i sreće

Vegetarijanska i makrobiotička kuharica.

Vaišnavska vjerska zajednica u Republici Hrvatskoj, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,96 - 2,98
Nova hrvatska kuhinja

Nova hrvatska kuhinja

Davor Butković, Ana Ugarković

“Nova hrvatska kuhinja” poznatog publicista Davora Butkovića i jedne od najistaknutijih domaćih kulinarki, Ane Ugarković za domaće čitatelje i kušatelje radi pionirski posao: postavlja kanon i odgovara na pitanje Što je to uistinu hrvatska kuhinja?

Profil Internacional, 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,98
100 vegeta specijaliteta 1

100 vegeta specijaliteta 1

Izabrali smo 100 najboljih i najatraktivnijih recepata za jela s Vegetom i rezultat rada naših brojnih stručnjaka i suradnika pred vama je. Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam sada predstavljati nikakav problem...

Podravka, 1982.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,76