Jugoslavenski specijaliteti

Jugoslavenski specijaliteti

Ljiljana Bisenić

– Hladna predjela – Juhe – čorbe – dodaci – Topla predjela i tijesta – Ribe – rakovi – školjke – Jela od iznutrice – Jela od povrća i mesa – Perad – Divljač – Prilozi – Umaci – Salate – Slastice

Urednik
Vladimir Jakolić
Dimenzije
20,5 x 14,5 cm
Broj strana
298
Nakladnik
Znanje, Zagreb, 1984.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primjerak je u ponudi

Stanje:Korišteno, u dobrom stanju (tragovi korištenja)
Oštećenja / nepogodnosti:
  • Blago oštećenje korica
  • Nedostaju stranice
  • Tragovi patine
Dodano u košaricu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Mate VS Tomaž

Mate VS Tomaž

Mate Janković, Tomaž Kavčić
Lidl, 2016.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,74
Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Anamarija Lukić, Stephanie Jug, Zvjezdana Penava Brekalo

Iako naslov knjige sugerira da je riječ o kuharici, radi se o dvosmjernom znanstvenom istraživanju, povijesnom i jezičnom, o gastronomskoj kulturi grada Osijeka u zadnjoj četvrtini 19. te na početku 20. stoljeća.

Njemačka zajednica podunavskih Švaba u Hrvatskoj, 2020.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s ovitkom.
9,74 - 11,34
Zdravo kombiniranje hrane - Osnove Hayeve dijete

Zdravo kombiniranje hrane - Osnove Hayeve dijete

Jackie Habgood

Saznajte kako ćete novim načinom prehrane postići i sačuvati zdravlje i vitalnost.

Mozaik knjiga, 2000.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,22
Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa

Škola kuhanja 4 : Čarolija mesnih okusa

Simonetta Lupi Vada

Janjetina, puretina, zec, krupna divljač, pernata divljač, govedina, teletina.

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,98
Hrvatski kolači: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači: kolači s oblatnama, sitni kolači, razne poslastice, nepečeni kolači

Hrvatski kolači su najtraženija i najprodavanija zbirka recepata na hrvatskom tržištu, jer je sastavljena od tradicionalnih, provjerenih i iskušanih recepata prikupljenih od baka, mama i prijateljica koje nam napokon otkrivaju svoje male tajne...

Marjan tisak, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
7,14
Suvremena prehrana i kuhanje

Suvremena prehrana i kuhanje

Vučetić
Mira Vučetić
Nakladni zavod Matice hrvatske, 1964.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
10,88