Slobodna vještina austrijskog kuhanja

Slobodna vještina austrijskog kuhanja

J. F. Beutel

J. F. Beutel, glavni kuhar Opatije, također međunarodno poznat i višestruko nagrađivan u Beču, Frakfurtu i drugim Europskim gradovima izdao je ovu kuharicu početkom 20 stoljeća na njemačkom jeziku.

Kuharica je još jedan pokazatelj da je Opatija već krajem 19. i početkom 20. stoljeća bila popularna turistička destinacija sa recentnom i inovativnom gastro ponudom. Uz recepte, kuharica sadrži i ilustracije koje je Beutel osobno nacrtao kako bi, osim važnosti uredne prirpreme jela, ukazao i na značaj dekoracije i serviranja. Tada novi pristup koji uvodi Beutel, pokazo se sve utjecajnijim i značajnijim u kulinarstvu.

Izdanje Zlatka Puntijara prijevod je istoimene kuharice na hrvatski jezik.

Prevod
Ljiljana Singer
Urednik
Matea Puntijar, Zlatko Puntijar
Dimenzije
25 x 17 cm
Broj strana
108
Izdavač
Stari Puntijar, Zagreb, 2008.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Specifičnost ovog primerka:
Potpis autora
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga donosi proljetne jelovnike koji će svakoj obitelji i svima koji kuhaju svakodnevno olakšati izbor dnevnoga objeda, omogućiti pravodobnu nabavku namirnica i uštedjeti vrijeme i novac.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Ribe

Ribe

D. Birg

Jela od slatkovodne i morske ribe

August Cesarec, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,99
100 Vegeta specijaliteta 2

100 Vegeta specijaliteta 2

Podravka, 1991.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,983,74
Sve za roštilj za sve

Sve za roštilj za sve

Branko Ognjenović

Branko Ognjenović ... odabrao je provjereno najbolje recepte za mesna, riblja i vegetarijanska jela s roštilja.

Znanje, 2015.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,68
Svaki dan je bitan

Svaki dan je bitan

Stina Holmberg, Sebastian Persson

Korisni savjeti iz knjige pomoći će vam da od svojega stola i doma učinite malo umjetničko djelo – od aranžiranja božićnih ukrasa i proslave Uskrsa do pripreme vjenčanja, novogodišnje proslave, čajanke ili piknika u prirodi.

Fantastisk, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,28
Jela od slatkovodnih riba

Jela od slatkovodnih riba

Veljko Klašterka
Znanje, 1986.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,98 - 9,99