Kod Ane 2, druga sezona

Kod Ane 2, druga sezona

Ana Ugarković

U drugoj od četiri kuvarice Kod Ana predstavljamo 52 recepta iz druge sezone najgledanije domaće gastronomije.

Meso i riba, voće i povrće, testenine, supe, poslastice... sve što Ana prihvati, dobija ono čuveno autorski potpis koji ju je učinio najvećom TV zvijezdom hrvatske gastronomije. Ove kuvarske knjige, sa ukupno 208 recepata, otkrivaju tajnu zašto je hrana kod Ane uvek tako dobra.

Urednik
Maja Šokčević Lovrić
Ilustracije
Jasenko Rasol
Naslovnica
Vesna Veselić
Dimenzije
23 x 18 cm
Broj strana
113
Izdavač
Europapress holding, Zagreb, 2011.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53777-024-2

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Danas kuham 2

Danas kuham 2

Ana Ugarković
Profil Internacional, 2007.
Hrvatski. Latinica. Broširano s omotom.
9,48
Nova hrvatska kuhinja

Nova hrvatska kuhinja

Davor Butković, Ana Ugarković

„Nova hrvatska kuhinja“ poznatog publiciste Davora Butkovića i jedne od najistaknutijih domaćih kulinarskih stručnjaka, Ane Ugarković, obavlja pionirski posao za domaće čitaoce i degustatore: postavlja kanon i odgovara na pitanje: Šta je zaista hrvats

Profil Internacional, 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,98
Obiteljski objed – jesen

Obiteljski objed – jesen

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga je posebno prilagođena plodovima jeseni kako bi se što bolje iskoristile hranljive materije svih vrsta voća i povrća koje sazrevaju u ovo doba godine, a nije zaboravljeno ni meso ni riba.

Mozaik knjiga, 2003.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
6,98
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98
Kolači - čarolija užitaka

Kolači - čarolija užitaka

Nada Ćuk

Knjiga je prava riznica hrvatske kulinarske tradicije sa više od 200 proverenih recepata za deserte. Namenjena je svima koji uživaju u pripremi kolača, od početnika do iskusnih kuvara, nudeći jednostavna i jasna uputstva sa fotografijama u boji.

Gospodarski list d.d., 2005.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
8,22