Kod Ane 2, druga sezona

Kod Ane 2, druga sezona

Ana Ugarković

U drugoj od četiri kuvarice Kod Ana predstavljamo 52 recepta iz druge sezone najgledanije domaće gastronomije.

Meso i riba, voće i povrće, testenine, supe, poslastice... sve što Ana prihvati, dobija ono čuveno autorski potpis koji ju je učinio najvećom TV zvijezdom hrvatske gastronomije. Ove kuvarske knjige, sa ukupno 208 recepata, otkrivaju tajnu zašto je hrana kod Ane uvek tako dobra.

Urednik
Maja Šokčević Lovrić
Ilustracije
Jasenko Rasol
Naslovnica
Vesna Veselić
Dimenzije
23 x 18 cm
Broj strana
113
Izdavač
Europapress holding, Zagreb, 2011.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53777-024-2

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Jela od krumpira

Jela od krumpira

Branka Vlahović

Razna jela koja možete napraviti od krompira.

Markulin, 2010.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
3,56
Povratak golog kuhara

Povratak golog kuhara

Jamie Oliver

Na vrhu liste bestselera više od pet meseci sa knjigom "Goli kuvar", popularni Džejmi Oliver napisao je nastavak te knjige, vezan za drugu sezonu hit emisije na Bi-Bi-Siju.

Algoritam, 2003.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
15,32
Bobu bob - gurmanski herbarij

Bobu bob - gurmanski herbarij

Živko Skračić

"Ne pitaj što možeš učiniti za svoju zemlju. Pitaj što je za ručak." - Orson Welles

Fraktura, 2006.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
9,99
Enciklopedija riblje kuhinje

Enciklopedija riblje kuhinje

Josip Basioli

Ova enciklopedija vam nudi niz recepata pomoću kojih možete brzo i jeftino pripremiti ukusan hladan ili topli obrok za svaku priliku.

Knjigotisak d. o. o., 2009.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,98
365 dana u kuhinji

365 dana u kuhinji

Višnja Ogrizović

Meniji, recepti, saveti

Alfa, 1984.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,50
Dobri hrvatski restorani

Dobri hrvatski restorani

Miljenko Manjkas

Poput slasne delicije na tanjuru, pred vama je knjiga – prava poslastica. "Dobri hrvatski restorani" gastronomska je publikacija kakve u nas još nije bilo, a slijedi primjer glasovitih europskih i svjetskih vodiča po odabranim restoranima.

Večernji list, 2004.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
7,38