Prehrana s manje ugljikohidrata - više zdravlja i energije

Prehrana s manje ugljikohidrata - više zdravlja i energije

Iako su ugljikohidrati važan dio naše prehrane, činjenica je da se danas oni konzumiraju više no ikada u ljudskoj povijesti, a upravo s njima se počinju povezivati različite zdravstvene tegobe. Istraživanja su dovela do zaključka o velikim prednostima i dobrobitima prehrane sa smanjenim udjelom ugljikohidrata. Kod zdravih osoba takva prehrana djeluje kao preventiva, dok bolesnima može pomoći u liječenju mnogih oboljenja. Naravno da ovo nije univerzalni priručnik koji će riješiti sve naše zdravstvene tegobe i prehrambene poteškoće, ali sigurno nam može pomoći promijeniti način razmišljanja kada je riječ o odabiru namirnica koje unosimo u organizam. Jer hrana zaista može biti lijek.

Urednik
Viktorija Bauer
Dimenzije
19 x 13 cm
Broj strana
96
Izdavač
Dušević & Kršovnik, Rijeka, 2018.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53221-266-2

Nema primeraka u ponudi

Poslednji primerak je nedavno prodat.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Nastavni priručnik za pomoćne kuhare s kuharicom

Barbara Martinez

Ovaj priručnik je namenjen korisnicima Gastrostart projekta, i predstavlja dragocen resurs za obuku i usavršavanje u kuvanju.

Centar za socijalnu skrb, 2014.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
5,98
Za dom - Ispovijest domoljubnog gurmana

Za dom - Ispovijest domoljubnog gurmana

Antun Željko Živković
Matica hrvatska, 1997.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
7,22
Slastice - Tajna njihova uspjeha

Slastice - Tajna njihova uspjeha

Guy Disdier

Deserti, prefinjen raspored boja, mirisa i delikatnih ukusa zavode i uvek će zavoditi sladokusce koji dremaju u nama.

TKPP EVRO, 1991.
Srpski. Latinica. Broširano.
11,18
Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Enciklopedija svjetske kuhinje - 16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije

Elisabetta Cametti

Maštoviti recepti za riblja jela u kombinaciji sa specifičnim začinima karakterišu indijsku kuhinju, čije kulinarsko majstorstvo vam donosi ovaj kuvar. Osim indijskih, kuvar sadrži i recepte za tajlandska jela i kuhinje specifične za jugoistočnu Aziju

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,98
Kuvar

Kuvar

Zepter international, 1991.
Srpski. Latinica. Tvrde korice.
2,74 - 2,86
Brzo pripremanje hrane

Brzo pripremanje hrane

A3 DATA, 1995.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
5,98