Backvergnügen wie noch nie

Backvergnügen wie noch nie

Christian Teubner, Annette Wolter

Užitak pečenja kao nikada prije

Dimenzije
28,5 x 21 cm
Broj strana
238
Izdavač
Gu grafe und unzer, Oldenbourg, 1992.
 
Latinica. Tvrde korice.
Jezik: Nemački.
ISBN
3-77-425224-6

Jedan primerak je u ponudi

Stanje:Korišćeno, u odličnom stanju
Dodato u korpu!
 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću pretrage ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Hladna jela - 400 recepata

Hladna jela - 400 recepata

Christian Teubner, Annette Wolter

Izabrani i mnogo puta iskušani recepti iz cijeloga svijeta Savjeti i ideje za priređivanje hladnih jela za sve svečane i svakodnevne prilike

Marjan tisak, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,62 - 9,22
Velika kuharica: Hladna jela

Velika kuharica: Hladna jela

Christian Teubner, Annette Wolter
Cankarjeva založba, 1996.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
9,94
Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Hrvatska obiteljska kuharica – proljeće

Božica Mirić, Drago Vukušić

Knjiga donosi proljetne jelovnike koji će svakoj obitelji i svima koji kuhaju svakodnevno olakšati izbor dnevnoga objeda, omogućiti pravodobnu nabavku namirnica i uštedjeti vrijeme i novac.

Mozaik knjiga, 2008.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,99
Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Hrvatska kuhinja : slastice Podravine i Bilogore.

Z. Jurić, Anđela Lenhard Antolin

Torte, kiflice, torte, sladoledi, likeri, deserti...503 recepta.

Jurići d.o.o., 1996.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
4,98
Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Povijesni, lingvistički i pedagoški aspekti njemačko – austrijske gastro kulture u identitetu grada Osijeka: Projekt Koch Buch 1.8.7.3.

Anamarija Lukić, Stephanie Jug, Zvjezdana Penava Brekalo

Iako naslov knjige sugerira da je riječ o kuharici, radi se o dvosmjernom znanstvenom istraživanju, povijesnom i jezičnom, o gastronomskoj kulturi grada Osijeka u zadnjoj četvrtini 19. te na početku 20. stoljeća.

Njemačka zajednica podunavskih Švaba u Hrvatskoj, 2020.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice s omotom.
11,34
Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Vegetarijanska kuhinja: Užitak u svježe pripremljenoj hrani

Sylvia Winnewisser

Ova knjiga sadrži recepte za svačiji ukus. Unesite raznovrsnost u svoju ishranu i razmazite sebe i članove svoje porodice nekim od ponuđenih vegetarijanskih recepata koji će uskoro postati omiljeni.

Nauman & Gobel, 2015.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
8,36