Kod Ane 5.

Kod Ane 5.

Ana Ugarković

Slatki i slani recepti “iz kuhače” Ane Ugarković. Recepti su iz njene TV emisije Kod Ane.

Urednik
Maja Sokčević Lovrić
Ilustracije
Ozren Drobnjak, Jasenko Rasol
Naslovnica
Ozren Drobnjak, Vesna Veselić
Dimenzije
23 x 18 cm
Broj strana
97
Nakladnik
Europapress holding, Zagreb, 2010.
 
Latinica. Broširano.
Jezik: Hrvatski.
ISBN
978-9-53300-173-9

Nema primjeraka u ponudi

Poslednji primjerak je nedavno prodan.

 

Zanima Vas i neka druga knjiga? Možete pretražiti našu ponudu pomoću tražilice ili prelistati knjige po kategorijama.

Možda će Vas zanimati i ovi naslovi

Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Dječja kuharica: recepti sa svih strana svijeta

Knjiga sadrži 56 recepata za jela jednostavnih za pripremu koja će mladi kuhari uživati pripremati, ali i jesti! Izabrani su recepti koje vole djeca, a potječu iz raznih dijelova svijeta.

Egmont, 2004.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
12,5610,05
Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Škola kuhanja 6: Jela od riba, rakova i školjki

Simonetta Lupi Vada

Postanite veliki kuhar, korak po korak! Priprema jela od mesa, ribe, povrća, tijesta ili neke slastice neće vam predstavljati nikakav problem uz veliku školu kuhanja s puno recepata objašnjenih slikom i tekstom, korak po korak. Dobar tek!

24 sata, 2007.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99
Roland Gööcks großes Backbuch

Roland Gööcks großes Backbuch

Gööck
Roland Gööck

Sa 800 recepata i 280 ilustracija.

Mosaik Verlag, 1976.
Njemački. Latinica. Tvrde korice.
19,32
Low fat

Low fat

A collection of delicious recipes

L & K Designs, 2008.
Engleski. Latinica. Tvrde korice.
9,98
Ribe i plodovi mora, Egzotična i hranjiva jela što ih možete pripremiti za nekoliko minuta

Ribe i plodovi mora, Egzotična i hranjiva jela što ih možete pripremiti za nekoliko minuta

Poznata i omiljena jela iz svih krajeva svijeta, izvrsni recepti za roštilj, svečane obroke i svaki dan.

Veble Commerce, 2001.
Hrvatski. Latinica. Broširano.
2,98
Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 5. Riba

Elisabetta Cametti

Riba je jedan od osnova mediteranske kuhinje zbog koje takav način prehrane slovi kao najzdraviji. Brojne vrste plave ili bijele ribe pripravljene na maštovite načine temelj su zdravog mediteranskog ručka.

Europapress holding, 2006.
Hrvatski. Latinica. Tvrde korice.
6,99